roman

roman

povestiri

povestiri

roman

roman

schițe

schițe

Povestiri umoristice

Povestiri umoristice

roman

roman

Povestiri

Povestiri

povestiri

povestiri

COMENTARII

Popular Posts

About

Blog Archive

Un produs Blogger.

Labels

View My Stats
joi, 29 aprilie 2010
Femeia dăduse o petrecere pentru sărbătorirea zilei de naştere a soţului. Lume multă şi elegantă, casă luxoasă şi imensă. El avea salariul destul de bun ca profesor – probabil că tocmai primise  mărirea de 50 % de la statul lor de peste ocean, iar soţia – medic, avea şi ea venituri serioase.^:)^ Ca toţi medicii români (care lucrează în Canada).

El întârzie la petrecere spunând că pierduse avionul. Ea intră la bănuieli. Ca să scape de chinul îndoielii, ea plăteşte o prostituată de lux să se ocupe de soţul ei. Şi soţia capătă certitudini: tipa care primise sarcina de a-l corupe (aici s-ar potrivi un cuvânt mai neaoş) îi poveşteşte cu lux de amănunte (sau fara lux, dar cu amănunte la greu).

Dragostea ei este la fel de puternică după vreo 18 ani de la căsătorie ca la început. Tremură şi se excită în baie la gândul respectiv. Care femeie nu este sfâşiată de dragoste după 18 ani de plătit facturi şi dus copiii pe la şcoli ?  Este înnebunită sexual după bărbat-su şi se rezolvă cu o fata profesionistă şi bisexuală. Normal, nu ?

Este ca şi cum ai fi îndrăgostită de Băsescu şi te culci cu Boc. Este vorba de filmul Chloe regizat de Atom Egoyan. Aş putea să mă dau şi mare cunoscător de filme spunându-vă cum se numesc actorii, în ce filme au mai jucat, dacă au divorţat sau nu, dacă şi-au eutanasiat câinele sau nu şi multe altele documentându-mă de pe Goagăl, dar nu are rost. Vreau să vă spun că mie povestea mi-a plăcut. Nu v-am zis că în realitate soţul nu se culcase cu fata. :))Tare, nu ?

2 comentarii:

Liviu Drugă spunea...

...si ce concluzie tragem noi de aici? Ca, dupa ce natura le-a dat corp de tradare, oamenii, bani sa tradeze, ele, luxoasele prostituate, mint cu un profesionalism incredibil si iin-baie-excitabil. Bai, nene, bai, s-a-ntors lumea cu susu'n jos (ma scuzati de echivoc)! :)

isuciu spunea...

Liviu Druga:

Cred ca filmul a exagerat « putin » cu privire la durata iubirii. Iar lumea s-a-ntors intr-adevar cu fundul cand in sus, cand cucurucucu in jos.