romanul Năucul

romanul Năucul

roman

roman

povestiri

povestiri

roman

roman

schițe

schițe

Povestiri umoristice

Povestiri umoristice

roman

roman

Povestiri

Povestiri

povestiri

povestiri

COMENTARII

Popular Posts

About

Un produs Blogger.

Labels

View My Stats
miercuri, 26 ianuarie 2011


Iată ce am aflat despre un scriitor pe care-l admiram foarte mult : Ioan Groşan a fost recrutat, potrivit CNSAS, la 10 mai 1974, în biroul ofiţerului de contrainformaţii militare din cadrul UM 01295, unde-şi satisfăcea stagiul militar. El ar fi primit numele conspirativ de informator „Radu Greceanu". (sursa: ziarul Adevărul din 26.01.2011 )

4 comentarii:

lolablau spunea...

iar or sa zica baietii veseli ca sunteti de la secu :D sincer, nici nu mai conteaza cine si ce a fost, ci ce este acum.

isuciu spunea...

lolablau:

exista libertatea cuvantului. clar. sa spuna fiecare ce vrea ! in paranteza fie zis - ar fi fost bine pentru mine. cu privire la Ioan Grosan, am inteles ca au fost oameni care au avut de suferit in urma "activitatii" sale. dar ca scriitor ramane ceea ce este = un mare talent.

Serban Tomsa spunea...

Nu știu ce să zic... În armată au încercat să mă recruteze și pe mine. Îmi furaseră mantaua și bocancii, ca să mă prindă la înghesuială și m-au speriat cumplit. Au renunțat când eram aproape la capătul puterilor. Mai târziu, în timpul facultății, mă urmăreau pentru relații cu străinii. A început să mă doară din senin capul și câțiva ani n-am fost bun de nimic.
Dintre optzeciști, Groșan e prozatorul meu preferat.

isuciu spunea...

Serban Tomsa :

Pentru mine este acelasi mare prozator. Oricum, gestul asta este mizerabil in conditiile in care fostii nomeclaturisti de partid (sefii securistilor) sunt acum in fruntea tarii, pe la presedintie, pe la guvern sau parlament. Iar un tanar ca Talmaceanu este tot ce poate fi mai josnic si dezgustator in lumea noastra politica. Astia ne-au adus unde suntem si nu Grosan. Niste nemernici !