roman

roman

povestiri

povestiri

roman

roman

schițe

schițe

Povestiri umoristice

Povestiri umoristice

roman

roman

Povestiri

Povestiri

povestiri

povestiri

COMENTARII

Popular Posts

About

Blog Archive

Un produs Blogger.

Labels

View My Stats
joi, 29 august 2013

Ce arată gestul Lianei Stanciu ? Postul național de televiziune este condus de Claudiu Săftoiu. Pus de USL. Cu toate acestea Liana Stanciu a cenzurat interpretarea unei melodii de către rapperul Marius Ivancea, cântec în care era criticat președintele țării. A cenzurat ? I-a smuls microfonul, pe model Băsescu luat telefon de la o jurnalistă. Păi dacă domnul Claudiu Săftoiu, reprezentant al USL, conduce televiziunea română, cum e posibil ca doamna Liana Stanciu să se manifeste vădit pro-băsistă ? E posibil. Așa cum în perioada Convenției democratice, între 1996 și 2000, liderul țărănist Ion Diaconescu spunea : ”Conducem noi cu oamenii lor!”. Traian Băsescu a știut să-și formeze un fel de armată. Mulți profesioniști care erau jurnaliști independenți. Oameni care știau că valoarea activității unui ziarist constă în obiectivitatea sa. Cum a cucerit Traian Băsescu oameni ca Robert Turcescu ? Poate că răspunsul este foarte simplu, dar eu nu-l știu. Deseori, Turcescu simțind că și-a pierdut credibilitatea scoate un fel de mârâit nervos, un zgomot ca de șenile de tanc rusesc  uzat.

3 comentarii:

gigixy spunea...

de ce gestul Lianei Stanciu nu poate sa-i apartina in intregime? i-a suflat cineva in casca ceva? de ce sa nu fie motivatia ei buna sau rea cu drq o fi, da' DOAR a ei? de ce n-o intrebi inainte sa scrii speculatiile astea? ai idee cata manipularea e in ceea ce scrii, si cata distorsionare? gtfu!

ioansuciu spunea...

gigixy : Păi gestul e chiar al ei, asta-i problema ! După cum mârâiala lui Turcescu e chiar a lui ! :)

Anonim spunea...

Nu stiu de ce credem ca intotdeauna, in spatele unor vorbe, gesturi, chiar emisiuni facute de diverse persoane publice, la diverse posturi de televiziune, credem ca se afla ceva subversiv venit neaparat de la Basescu...Oare de ce nu merge tara asta?...Ca Liana Stanciu i-a luat aluia microfonul din mina (probabil ca sa nu se faca de ris...)?...ca Turcescu, un jurnalist cu coloana vertebrala tine cu dreapta...?...De aia nu merge nimic in tara asta?...dar gesturile si vorbele necugetate ale celor care sunt la putere, nu va pun pe ginduri? Vi se pare ca sunt destepti, inteligenti,diplomati,...ca se pricep la ceva? Eu zic ca nu, din pacate pentru acest popor...MAI UITATI-VA SI LA ALTII CA ORIZONTU-I ATIT DE LARG!!!...