roman

roman

povestiri

povestiri

roman

roman

schițe

schițe

Povestiri umoristice

Povestiri umoristice

roman

roman

Povestiri

Povestiri

povestiri

povestiri

COMENTARII

Popular Posts

About

Blog Archive

Un produs Blogger.

Labels

View My Stats
joi, 12 septembrie 2013

Au existat probleme mai mari decât poluarea de la Roșia Montană ? Da. Cedarea petrolului la austrieci, cedarea oțelului la indieni, cedarea telefoniei la greci și mai sunt. A ieșit cineva în stradă pentru așa ceva ? Nu. (După cum observați, eu întreb și eu răspund, mă înțeleg bine!). Mai există exploatări aurifere în afară de Roșia Montană ? Da: la Gura Barza, la Baia de Arieș,  la  Certej, la    Brad, la Deva, la Muncel, la Baia Mare. De ce se ocupă protestatarii de la Piața Universității numai de Roșia Montană ? Întrebați-l pe domnul Claudiu. De ce sunt supărați protestatarii de la Piața Universității pe minerii de la Roșia Montană ? Fiindcă roșienii vor să ne vândă țara canadienilor de origine evreiască. Fiindcă aurul din munți nu e al lor, să facă ei ce vor cu el; el este al nostru, al bătrânilor și copiilor care se joacă prin parcurile bucureștilor mușcați de câini vagabonzi. Rușine celor din Roșia Montană că știu doar să muncească ! Știu doar să se scufunde în pământ și habar nu au  de un act de cultură la vioară în piață ! Vrem cultură nu cianură !

4 comentarii:

Anonim spunea...

Au existat probleme si atunci. Noi suntem tineri. Probabil eram la cursuri atunci, nu intelegeam noi prea bine.

Proteste cu Rosia au mai fost. Proteste la Barlad au mai fost, proteste anti gaze de sist au fost, proteste anti certej au fost.
Buba s-a spart la Rosia pentru ca este cea mai mare groapa cu cianuri.

Eu nu cred in "nu ne vindem tara", protestez acolo pentru dreptul unor oameni la proprietate (pentru mine cine o sa tipe?) si pentru ca m-am saturat sa merg in alte tari si sa vad munti frumosi in timp ce in Romania vad fabrici, poluare, uzine in paragina si alte mormane de fier. Si saracie lucie.

Cat despre "interesele" despre care se tot vorbeste, este o vorba americana, keep them "poor and uneducated to control them". Suntem prima generatie educata liber, noua nu ne-a predat nimeni Socialism Stiintific.

Anonim spunea...

PS: Muncesc si invat pe branci (simultan) de la 18 ani, cand am plecat din orasul meu mic si fara perspective. N-am intins mana, am fost si eu pacalit de patroni de carton asa cum isi bat ei joc de mineri acum. M-am ridicat si am mers mai departe. De asta tip, ei sunt saraci si profita de ei toti, lideri sindicali, autoritati locale, parlamentari si multimilionari. Pot sa miros manipularea de la o posta, dar ce se intampla la Rosia pute din avion.

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=1oDoO5QpLv0#t=1018

ioansuciu spunea...

Anonim: Faptul că minerii n-au de lucru este cert, dincolo de orice eventual ”spectacol” . Mi se pare o cruzime gratuită !