povestiri

povestiri

roman

roman

schițe

schițe

Povestiri umoristice

Povestiri umoristice

roman

roman

Povestiri

Povestiri

povestiri

povestiri

COMENTARII

Popular Posts

About

Blog Archive

Un produs Blogger.

Labels

View My Stats
miercuri, 2 octombrie 2013

Nu mă interesează Roșia Montană ! Mă interesează respectarea votului popular și eliberarea justiției de influența lui Băsescu !

Într-o țară în care n-a ieșit nimeni pe stradă la furarea votului masiv al populației, să vezi 15.000 de oameni demonstrând pentru nuștiuceroșie este de-a dreptul consternant ! Te ciupești să vezi dacă e adevărat !  Niște oameni care n-au fost la vot cer demisia premierului ! Păi mă, nuștiucumsă-țispun,de ce n-ai folosit arma votului democratic ? Doar nu trăiești în devălmășie !  Să numești un popor de oi o majoritate care a votat cu răspundere ceva, în timp ce tu te jucai cu bicicleta în nisip, este cel puțin neobrăzare!

4 comentarii:

Anonim spunea...

A votat cu raspundere? :)) Poate cu punga de ulei si zahar. Cu micul si berea.
Cand ai de ales intre doi sau trei mincinosi, sigur iese unul.

ioansuciu spunea...

Anonim :
A vota înseamnă o cale legală și normală de a pune pe cineva la conducere. A striga pe stradă, Jos cutare, este de-a dreptul absurd, când poți foarte bine să votezi ! Doar dacă nu recunoști că societatea este organizată democratic. Dacă nu recunoști nicio organizare socială. Ceea ce seamănă a anarhism !

cinemavictoria spunea...

Sigur, o mare raspundere sa votezi cu Dan Voiculescu.

ioansuciu spunea...

Cinemavictoria:
Păi votul e liber ! Asta e cel mai important ! (Înainte de 89 nu exista vot liber !!) Daca unul votează cu micul și berea, sau cu Voiculescu, alege tu cum e bine ! Sau vrei să-l voteze toată lumea pe Băsescu ?!