roman

roman

povestiri

povestiri

roman

roman

schițe

schițe

Povestiri umoristice

Povestiri umoristice

roman

roman

Povestiri

Povestiri

povestiri

povestiri

COMENTARII

Popular Posts

About

Blog Archive

Un produs Blogger.

Labels

View My Stats
miercuri, 2 octombrie 2013

Nu mă interesează Roșia Montană ! Mă interesează respectarea votului popular și eliberarea justiției de influența lui Băsescu !

Într-o țară în care n-a ieșit nimeni pe stradă la furarea votului masiv al populației, să vezi 15.000 de oameni demonstrând pentru nuștiuceroșie este de-a dreptul consternant ! Te ciupești să vezi dacă e adevărat !  Niște oameni care n-au fost la vot cer demisia premierului ! Păi mă, nuștiucumsă-țispun,de ce n-ai folosit arma votului democratic ? Doar nu trăiești în devălmășie !  Să numești un popor de oi o majoritate care a votat cu răspundere ceva, în timp ce tu te jucai cu bicicleta în nisip, este cel puțin neobrăzare!

4 comentarii:

Anonim spunea...

A votat cu raspundere? :)) Poate cu punga de ulei si zahar. Cu micul si berea.
Cand ai de ales intre doi sau trei mincinosi, sigur iese unul.

ioansuciu spunea...

Anonim :
A vota înseamnă o cale legală și normală de a pune pe cineva la conducere. A striga pe stradă, Jos cutare, este de-a dreptul absurd, când poți foarte bine să votezi ! Doar dacă nu recunoști că societatea este organizată democratic. Dacă nu recunoști nicio organizare socială. Ceea ce seamănă a anarhism !

cinemavictoria spunea...

Sigur, o mare raspundere sa votezi cu Dan Voiculescu.

ioansuciu spunea...

Cinemavictoria:
Păi votul e liber ! Asta e cel mai important ! (Înainte de 89 nu exista vot liber !!) Daca unul votează cu micul și berea, sau cu Voiculescu, alege tu cum e bine ! Sau vrei să-l voteze toată lumea pe Băsescu ?!