Caïd, incredibilul serial nou de pe Netflix

Noua creatie originala, franceza pentru Netflix, Caïd este disponibila pe Netflix. Un serial foarte intens si foarte original in acelasi timp realizat de catre Sebastien Houbani si Abdramane Diakite, care ne duce in universul rapului si al clanurilor, un serial care nu are cum sa te lase indiferent.

O poveste foarte pasionanta. Una din fortele acestui serial este fara doar si poate, subiectul sau. Acolo unde serialele franceze, sunt nedrept criticate, acuzate de lipsa de originalitate sau de luare de riscuri fara rost, acesta noua fictiune de la Netflix ne scufunda intr-o Aventura demna de Power.
In program, ii avem pe Franck si pe cameramanul sau, care sunt invitati in partea de sud a Frantei pentru a -l urmari pe Tony, un tanar rapper care incepe sa fie din ce in ce mai popular. Este insa o problema deoarece situatia incepe sa de degradeze progresiv din cauza dublei vieti care este dusa de catre artist.
Atunci cand nu face muzica, Tony conduce o afacere ilegala care il face sa aiba o fata ascunsa, mai sumbra. O activitate periculoasa si ingrijoratoare in acelasi timp care se invita brusc in documentar atunci cand izbucneste un razboi intre gasti sub ochii lui Franck.
Simplu pe hartie, acest concept, care isi permite insa si unele critici, bine plasate si bine gandite, mai ales in ceea ce priveste presiunea pusa de cei de la casele de productie pe artisti pentru a vinde din ce in ce mai mult, este extrem de eficienta pe ecran si nu ne lasa nicio clipa sa respiram.
Imersiunea este totala datorita modului in care este filmat serialul si ne simtim cu adevarat imbarcati in aceasta lupta pentru supravietuire. Simtim cu adevarat teama personajelor, tensiunea, disperarea, violenta si fatalitatea unei astfel de situati.
Si este imposibil sa ramanem indiferenti atunci cand vedem tot ce se intampla sub ochii nostri.

Lasă un răspuns