Casa de Papel – Netflix dezvăluie în sfârșit data difuzării și un teaser

Casa de Papel este un serial ce a hipnotizat milioane de utilizatori Netflix incepand cu anul 2018. Casa de Papel se va reintoarce pe data de 19 iulie pe platforma de streaming. Asteptand ca acest lucru sa se intample, un teaser inedit a fost dezvaluit…

Inainte cu cateva luni de a putea descoperi ce se va intampla in continuare in Casa de Papel, Netflix tocmai a dezvaluit data difuzarii sezonului cu numarul 3. Vom regasi personajele cunoscute ale serialului – Tokyo, Nairobi, Berlin, Rio, Denver, Oslo, Monica, Raquel si Profesorul – incepand cu data de 19 iulie in cadrul unei continuari care se anunta deja a fi mai mult decat interesanta.

Vacanta hotilor a luat sfarsit
Numerosi sunt fanii care au cerut, chiar au facut presiuni ca un al treilea sezon al serialului sa fie lansat. Pentru a-i face pe acestia sa mai aiba putina rabdare pana in iulie, platforma tocmai a lansat un prim trailer al sezonului cu numarul 3 al serialului Casa de Papel. Si, vazand imaginile inedite, putem sa ne dam seama ca eroii nostri preferati sunt departe de a iesi din aceasta “afacere” dupa lovitura data in cadrul Fabricii Nationale de Monede si Timbre.

In timp ce la sfarsitul sezonului 3 au reusit sa scape de vigilenta politiei, ii regasim pe o insula paradisiaca unde profita de libertatea lor (provizorie) cu persoanele iubite. Sub razele soarelui, Tokyo si Rio se imbratiseaza languros. La fel ca si ei, Profesorul si Raquel isi traiesc linistiti pasiunea in timp ce Denver si Monica sunt mai ingrijorati ca niciodata. Insa, „vacanta” lor este pe terminate, mai au doar cateva zile de relaxare. Politistii spanioli, inarmati pana in dinti, si-au facut aparitia pe insula si sunt pregatiti sa ii aresteze. Va reusi Tokyo si gasca sa scape din nou?

Pentru acest al treilea sezon totul este posibil
Un lucru este sigur, totul este posibil in acest nou sezon. Timp de doua sezoane, scenaristii Casa de Papel ne-au demonstrat ca stapanesc la perfectie arta de a ne tine in suspans. Cu siguranta ne asteapta o multime de surprize pe care abia asteptam sa le descoperim.

Lasă un răspuns