Cele mai bune convertoare video gratis pentru cel mai bun rezultat

Pentru cei care nu stiu, un program de convertire video este un program care poate fi folosit pentru schimbarea formatului de depozitare al oricarui video digital. Se mai poate folosi si pentru micsorarea unui clip video sau pentru adaugarea efectelor. Clipurile tale video importante pot fi editate, transcodate si prezentate intr-o forma mai buna, cu ajutorul unui convertor video.

Nu toate dispozitivele au capacitatea de a reda clipuri video in orice format. In aceste situatii poate fi util un convertor video. Astfel vei putea converti clipul in si din orice format, de exemplu AVI, MOV, FLV, MP4, etc.

Daca nu stii sigur ce convertor video online sa folosesti noi iti propunem cateva din care sa il poti alege pe cel mai potrivit. Iata cele mai bune convertoare video pentru Mac, Windows si alte sisteme de operare.

Wondershare convertor video
Are o versiune gratuita si o versiune premium si suporta mai multe formate video. Il putem folosi si pe Windows si pe Mac. Poate produce videouri 4K si formate VR. Avantajul software-ului este ca suporta exportarea pe IPad, PSP, televizor Apple si multe altele. Are peste 18 efecte, se poate folosi ca recorder de ecran sau pentru creare GIF.

Freemake convertor video
Este un program gratuit cu care putem converti clipuri video in peste 63 de formate. In acelasi timp il putem folosi si pentru descarcarea clipurilor video de pe Vimeo, Facebook, YouTube, etc. Este compatibil cu Windows si are meniu in 18 limbi.

Prism convertor video
Acest convertor ne permite sa convertam clipuri video in orice format. Poti edita si converti clipul video, extrage audio, poti folosi chiar si transformarea simpla. Prism ne ofera o selectie de efecte video, reglarea contrastului si multe altele.

Any convertor video
Dezvoltat de catre Anvsoft inc. Acest convertor este compatibil cu Windows si Mac. Functioneaza cu majoritatea formaturilor video iar rezultatul poate fi transferat pe iPad, Apple TV, Android, Xbox, chiar si pe smartphone. Poti sa descarci clipuri video, sa le editezi, rotesti, decupa si sa le combini. In plus, poti crea si videouri HTML5.

Lasă un răspuns