Cum să fii cea mai șic iarna in alb?

Piesele vestimentare în nuanţe de alb imaculat sunt cel mai adesea asociate cu zilele însorite de vară. Şi totuşi, albul se potriveşte de minune şi cu zilele mohorâte de toamnă sau de iarnă pe care le luminează sau înveseleşte puţin.

Iată câteva idei care să te inspire pentru a renunţa la nuanţele de negru sau de gri posomorâte.

Un costum şic. Piesele vestimentare indispensabile unei working girl arată foarte bine în nuanţe de alb. Un costum alb imaculat arată cel mai bine alături de mocasini negri şi de un palton alb sau chiar de bascheţi în nuanţe de roz bonbon. Blazerul alb ca zăpada îţi va conferi o eleganţă fără pereche.

Tricotajele în nuanţe de alb imaculat. Un pulover alb gros, pufos şi foarte confortabil poate să fie accesorizat cu un fular XXL în nuanţe de alb. Blugii slim albi şi geanta messenger pot completa de minune ţinuta.

Un pulover cropped. Puloverele tricotate albe sunt de toate formele şi modelele în noul sezon. Unul mai scurt, cropped, arată de minune alături de o fustă cu talia înaltă sau de faimoşii blugi mom.

O rochie lungă albă şi o geacă de piele. Iată o ţinută cu care te vei remarca cu siguranţă. Sub o geacă de piele foarte rock, rochia albă devine foarte modernă. Poţi miza şi pe o rochie tip pulover de purtat cu botine sau cizme peste genunchi.

Pantalonii oversize în nuanţe de alb. Pantalonii albi nu prea se poartă în sezonul rece. Foarte rău am putea spune. Modelele largi, oversize sunt cele mai elegante. Purtat cu o curea sau un sacou mai elegant şi mai fluid, pantalonul larg te poate pune cel mai bine în valoare în această iarnă.

Blăniţa albă pufoasă. Vei arăta ca un glob de Crăciun sau ca un fulg de zăpadă minunat cu ajutorul ei. Se poate purta atât cu blugi slim, cât şi cu o rochie. Orice ai purta, blăniţa imaculată este cea care va veni cu un plus de caracter pentru toate ţinutele tale.

Lasă un răspuns