Cum se poartă botinele cu franjuri în această toamnă?

În noul sezon, ar trebui să faci loc la tine în dressing unui new arrival atunci când vine vorba despre pantofi. Vorbim aici despre botinele cu toc. Se pare că stilul seventies este mai în vogă ca niciodată în acest sezon nou şi că botinele cu franjuri sunt cele mai frumoase modele de cizme ale acestui sezon.

Cu toc sau fără toc, în nuanţe de negru sau de camel, foarte discrete sau 100% cu franjuri….acest modele de botine te va ajuta să fii cea mai frumoasă Pocahontas.

Deja foarte în tendinţe şi sezonul trecut, franjurii sunt gata să devină şi în toamna anului 2016 cel mai frumos detaliu care să îţi pună toate ţinutele în valoare.

De la cizmele Minnetonka trecând prin cele mai frumoase modele de Ghete Chelsea, de cizme de călărie sau low boots, cizmele cu franjuri sunt un veritabil must have al sezonului. Cu ce se pot asocia sau purta? Vei afla citind acest articol.

Botinele cu franjuri sunt cele mai stilate. În plus, există o mulţime de modele pentru toate gusturile şi stilurile. Franjurii pot fi de toate felurile- mai lungi, mai scurte, mai fine, mai voluminoase, pot fi amplasate în spatele cizmelor, le pot înconjura….

O pereche de cizme negre Minnetonka sunt cele care vor pune cel mai bine în valoare un total look white compus din cel mai pufos pulover din caşmir şi o pereche de blugi albi.

Dar botinele cu franjuri arată cel mai bine şi alături de fuste, în cele mai frumoase ţinute compuse din fuste plisate şi cardigane pufoase.

Cele în nuanţe de camel şi o geantă cu franjuri în aceeaşi nuanţă, pot pune cel mai bine în valoare un total look gri compus dintr-un cardigan şi o rochie midi. Bijuteriile indiene sau cele etnice sunt cele care pot completa de minune ţinuta.

Lasă un răspuns