Cum se poartă pantofii tip escarpen iarna?

Un lucru este sigur. Nu este uşor să fii cea mai feminină şi cea mai stilată atunci când temperaturile scad vertiginos în termometre. Iar prioritatea noastră numărul 1 este mai degrabă să ne înfofolim cât mai tare pentru a evita frigul, mai degrabă decât a ne gândi la cele mai stilate ţinute.

Dar nu ar trebui să uităm de un accesoriu foarte sexy, feminin şi stilat prin excelenţă, pe care bărbaţii îl adoră şi care poate să fie purtat chiar şi iarna. Este vorba despre pantofii tip escarpen, foarte eleganţi, cu toc.

Blugii plus pantofii tip escarpen, un look minunat, cu un efect garantat. Vara, dar şi iarna, pantofii tip escarpen arată minunat alături de blugi. Alături de blugii slim, pantofii tip escarpen sunt cei care îţi vor alungi silueta. Iar alături de blugii cu o croială tip boyfriend vei obţine cele mai frumoase ţinute mix and match.

Pantalonii drepţi plus pantofii tip escarpen egal o ţinută plină de clasă. Pantalonii drepţi, foarte eleganţi, ca de smoching sunt o valoare sigură pentru cele mai frumoase şi pline de clasă ţinute. Alături de pantofii tip escarpen te vei transforma instant în cea mai frumoasă business woman. Dar în acest sezon nou, poţi miza şi pe fusta tip pantalon, din ce în ce mai în vogă.

Fusta tip escarpen, foarte sexy şi vintage. O altă idee foarte bună- fusta. Vei obţine cele mai şic şi mai atemporale ţinute. Poartă peste o vestă lungă sau un cardigan lung şi loose pentru a nu fi atât de sexy.

Palton călduros plus pantofi tip escarpen, un duo fatal. Alături de o blăniţă sau un palton galben cu detalii din blăniţă vei fi cu siguranţă cea mai sexy. Cea mai bună idee de a rămâne cea mai senzuală iarna.

Rochie tip pulover plus pantofii tip escarpen, alegerea ideală. Vei fi cea mai glamour fără doar şi poate.

Te tentează sau nu?

Lasă un răspuns