Două piese vestimentare must have ale iernii

Ştiai că în iarna anului 2016 există două piese vestimentare must have care îţi vor înfrumuseţa iarna şi care te vor ajuta să te simţi confortabil? Este vorba despre capă şi despre poncho. Aveai impresia că sunt demodate? Ei bine, nu e chiar aşa.

Care sunt cele mai frumoase modele pe care va trebui să mizezi pentru a te consola atunci când frigul îţi va intra pe deplin în drepturi?
– alege cele mai frumoase modele de cape şi poncho în nuanţele trendy ale iernii. Este vorba despre cele de bordo, de purpuriu, de cărămiziu, de galben muştar sau curcuma sau verde închis. Dar poţi miza şi pe nuanţele mai clasice de bej, camel, negru sau maro. Asta nu înseamnă că nu poţi purta şi nuanţele de mov lavandă şi de roz bonbon.
– imprimeurile sunt cele mai frumoase şi atunci când vine vorba despre cape sau poncho. Dungi de zebră în alb şi negru, motivele foarte sexy de felină sau detalii precum blăniţa, sunt cele care te vor ajuta să te remarci. Dar şi motivele scoţiene, dungile clasice sau carourile în bej şi maro.
– modelele de cape sau de poncho din tweed cu nasturi aurii sunt cele mai frumoase. Inspirate din sacourile sau paltoanele army, sunt cele care îţi vor pune toate ţinutele în valoare.
– cele din lână bej sunt foarte şic şi seventies şi arată minunat alături de denim, de blugii evazaţi mai ales. Dar şi de bluzele în dungi.
– cele cu un model etnic te vor ajuta să ai cel mai hippie şic sau mai boem look.

În plus, capa sau poncho-ul se pot purta la orice, de la blugi evazaţi, la pantaloni slim la fuste sau rochii cu imprimeuri. Completează ţinuta cu cea mai frumoasă pereche de botine şi nu vei da greş.

Lasă un răspuns