Filmele dedicate vieții regale sau noblețea, uneori fictivă la onoare

Ah, viata regala! Oare cine nu a visat pana acum sa aiba o astfel de viata? Sa traiasca in fast sau in lux si intr-un imens castel…Dar oare stim noi cu adevarat ce se intampla acolo, odata ce portile se inchid? Viata de rege sau de regina nu inseamna neaparat doar lapte si miere si ne putem da seama de asta datorita filmelor cu urmeaza.

The Princess Diaries. Inagineaza-ti ca descoperi intr-o buna zi ca esti mostenitoarea unui tron al unui regat de care nu ai auzit niciodata pana acum. Acest lucru se intampla si unei adolescente americane, pe numele sau, Mia Thermopolis. Ajunge rapid in Genovia, o tara fictiva pe care va trebui sa o conduca si ale carei reguli va trebui sa le invete. Dar aceasta adolecenta rebela nu este insa gata sa accepte totul.

Mary Queen of Scots. Acest film vorbeste despre lupta pentur putere dintre Mary Suart si verisoara sa, Elisabeth I a Angliei. Mary s-a casatorit cu viitorul rege al Frantei, Francois a II-lea, dar se reintoarce in Scotia pentru a deveni regina. Elizabeth vede in ea o reala amenintare si se teme de ambitia sa.

Diana. Acest film povesteste ultimii doi ani din viata lui Lady Di, Printesa de Galles, incepe in momentul divortului sau de Printul Charles si ilustreaza viata delicata, eleganta si discreta care a facut din ea cea mai iubita printesa, printesa inimilor. Dar se prezinta aici si latura mai sumbra a vietii sale, cu dificultatile prin care a trebuit sa treaca si elementele care au dus la moartea sa subita si precoce.

Anna Karenina. Keira Knightley este Anna Karenina, frumoasa sotie a lui Alexis Karenin, interpretat aici de Jude Law. In timpul unei calatorii la Moscova, se intalneste cu un ofiter pe nume Vronsky si se indragosteste pe loc. Vor flirta deschis si sotul sau ameninta cu divortul. Dar este foarte convinsa ca alaturi de Vronsky va trai adevarata dragoste.

A Christmas Prince. Craciunul si o casatorie regala in unul si acelasi film. Cei care sunt foarte romantici nu au deci cum sa reziste acestui film. Amber este jurnalista si ajunge la palatul Aldovia in scopul de a afla adevarul despre printul despre care se spune ca a abdicat. Dar ajunge sa se indragosteasca de el si incepe sa redacteze un blog despre experienta sa la palat.

Harry &Meghan: A Royal Romance. Meghan este o tanara de origine Americana fara povesti prea interesante sau o istorie in spatele sau. Si va deveni ducesa de Sussex si sotia printului Harry dupa o cariera de actrita. Parcursul sau nu este deci deloc banal. Si sa intre in familia regala britanica, cea mai influenta si cea mai protocolara din lume nu este un lucru ce se improvizeaza.

Lasă un răspuns