Garderoba mea în nuanțe de pastel

Vrei să vii cu puţină tandreţe pentru vremea foarte mohorâtă şi neprietenoasă de afară? Ce ar fi în acest caz, să porţi cele mai frumoase nuanţe de pastel, de la cele de verde mentă, la roz bonbon trecând şi prin albastru ciel?

Cu siguranţă că cea mai frumoasă garderobă pastelată este cea mai bună idee pentru a-ţi ridica moralul!

Deci de care parte vei fi? Vrei să fii verde mentă, fistic sau roz zmeură? Pentru a te consola puţin şi a suporta mai uşor temperaturile de afară, nuanţele de pastel sunt cea mai bună alegere.

O garderobă care te face să fii mai frumoasă ca o piersicuţă. Atenţie însă. Nuanţele de pastel nu înseamnă neapărat nuanţe girly. Poate să fie şi cea mai minimalistă, la limita unui look sportswear. Nuanţele de lila, de vede mentă sau de roz bonbon trebuie să se poarte pe cele mai simple cămăşi, fără înflorituri de tot genul iar nuanţa de galben lămâie arată cel mai bine alături de o geacă parka mai sport şi mai confortabilă.

Dacă vorbim despre rochii, cele mai frumoase rochii în nuanţe de pastel trebuie să fie drepte, fără detalii şi ele, pentru ca nuanţele de pastel să se exprime aşa cum trebuie. O geacă caban în nuanţe de crem poate completa de minune totul. O mulţime de opţiuni colorate care să te seducă pentru a aştepta cu nerăbdare venirea primăverii.

Aceste tonalităţi minunate de pastel merg de minune cu toate nuanţele în tendinţe ale toamnei, mai ales cu cele de bordo sau de bleumarin. Astfel că poţi miza fără probleme pe o pereche de pantaloni în nuanţe de bleu ciel şi un pulover în nuanţe de bordo sau o rochie colorată la o geacă în nuanţe de albastru profund.

Dar piesele vestimentare pastelate arată de minune cu accesorii glitter. Un lucru de care ar trebui să profiţi numaidecât. Iar albul este cea mai bună idee pentru a tempera totul.

Lasă un răspuns