Huawei Nova 5T oficial – Honor are acum un frate geamăn

Huawei tocmai a lansat Nova 5T in Europa. Un smartphone care este aproape o copie conforma a lui Honor 20 si care a inceput sa fie deja comercializat in Europa.

Suspansul a trecut, mai ales pentru cei care asteptau cu nerabdare oficializarea acestui telefon in Europa, dupa lansarea lui Huawei Mate 30. Huawei a lansat pur si simplu un smartphone din gama mid range, Huawei Nova 5T. Design, fisa tehnica, va spunem in cele ce urmeaza totul despre copia lui Honor 20. Care este acum comercializat si in Europa. Ambele telefoane sunt acum asigurate de faptul ca vor beneficia de aplicatiile Google.

Huawei Nova 5T, un Honor deghizat. Nova 5T este deci dotat cu un ecran Allview de 6,26 inchi LCD IPS cu perforatie. Raportul dimensiune/ecran este de 91,6%. In ceea ce priveste aparatul foto avem un aranjament alcatuit din cinci senzori foto din care trei se afla in partea din spate. Senzorul principal este unul de 48mpx, Sony IMX 586. Regasim si un senzor de 16mpx cu un obiectiv unghi ultra larg si un obiectiv de 2mpx cu un obiectiv macro.

In ceea ce priveste fisa tehnica, avem de-a face tot cu un Kirin 980, acelasi ca in cazul lui P30 Pro si bineinteles Honor View 20. La acesta se adauga 6GB RAM si 128 GB de stocare. In ceea ce priveste capacitatea bateriei, deoarece Honor 20 este dotat cu o baterie de 3700 mAh, Huawei Nova 5GT beneficiaza de aceiasi capacitate. Totul compatibil cu incarcarea rapida Honor 22,5 W. Smartphone-ul de la Huawei reia pana si design-ul lui Honor 20 cu o sticla laminata cunoscuta sub numele de « dynamic holographic » care ii confera unele reflexii impresionante. Bineinteles, in ceea ce priveste design-ul cele doua telefoane sunt identice, vandute in Europa de doi constructori diferiti, ceea ce poate parea destul de straniu.

Mai ales cand stim ce legaturi stranse exista intre Honor si Huawei. Insa, daca este sa comparam putin, cei doi constructori au pe piata o pozitie si o strategie radical diferita si, dintr-o data, parca nu mai simt nevoia sa isi faca umbra una altuia. Este astfel posibil sa gasim Honor 20 la unii distribuitori si Nova 5T la altii. Acest smartphone este comercializat cam peste o luna incepand cu pretul de 399 de euro. Destul de acceptabil pentru un telefon din gama mid range.

Lasă un răspuns