Invisible City, noul serial fantastic Netflix

Invisible City este noul serial fantastic de origine braziliana cu paduri virgine bantuite de fiinte mitice, creat de catre cel care sta in spatele celebrei saga de animatie, Rio.

Personajul principal din serial este un tata de familie care a asistat la moartea sotiei sale intr-un incendiu. Casa lor, aflata in padure, a fost mistuita deci de foc. Fiind si un anchetator, acesta incearca sa gaseasca o explicatie pentru acest foc, dar nu reuseste sa gaseasca nimic.

Pana cand, intr-o zi, isi da seama de faptul ca acest foc este in stransa legatura cu niste creaturi mitice care se plimba printre oameni.

Acest serial gen thriller fantastic are sapte episoade. Fiintele cu puteri magice pe care le prezinta, provin de fapt din folclorul brazilian. Si sunt legate de padurea virgina si de legendele sale. Aceste creaturi au scopuri divergente si vor sa se infrunte, la fel ca si monstrii din saga de filme Underworld.

Serialul brazilian Invisible City are un punct de plecare care rezoneaza cu realitatea actuala din Brazilia- este vorba despre fiintele fantastice pe care le prezinta si care sunt legate de padurea virgina si care provoaca anumite fenomene care amintesc oamenilor din marile orase ca natura si mediul sunt lucruri foarte fragile. Si in perioada in care presedintele Bolsonaro ameninta padurea braziliana, scenariul acestui serial pare unul angajat.

Este si un serial care se foloseste de efectele speciale pentru a putea arata puterile magice ale creaturilor mitice. 

In trailer, pe langa cele mai frumoase imagini, mai putem remarca si un monstru care alearga cu capul in flacari. Deci putem remaca ca universul acestui serial este unul foarte bine gandit si lucrat in cele mai mici detalii. 

In casting, ii putem regasi pe Marco Pigossi (din serialul Alta mar) in rolul  principal, dar si pe Jose Dumont. Serialul este disponbil pe Netflix incepand cu data de 5 februarie. 

Lasă un răspuns