Nicki, Jaden, Pharell… vedetele care militează pentru o cauză bună

Bogate, influente si in centrul atentiei. Este vorba despre vedetele care au putere. Acestea pot contribui la binele tuturor deoarece au multi bani, organizeaza actiuni caritabile sau culturale. Si prin intermediul unor astfel de actiuni, vedetele pun in lumina unele probleme precum saracia, foametea, injustitia sociala sau catastrofele naturale.

Jason Momoa. Actorul din « Aquaman », care a implinit de curand 40 de ani, s-a nascut in Hawaii si s-a intors de curand pe insula sa natala pentru a se alatura manifestatiilor contra constructiei unui nou telescop gigantic. A ajutat la blocarea drumului constructorilor, declarand ca nu va merge nicaieri.

Dwayne, « The Rock », Johnson. Unul din cel mai bine platiti actori de la Hollywood, s- alaturat si el acestei caze, delcarand « sunt alaturi de voi ». Chiar daca actorul are origini samoane, Hawaii are un loc special in inima sa.

Nicki Minaj. Artista a anulat recent performanta sa de la Jeddah World Fest din Arabia Saudita. A renuntat de fapt si la o suma mirobolanta pentru prestatia sa, valorile sale nefiind in concordanta cu cele ale acestei tari. Aceasta considera ca este mult mai important sa sustina dreptul femeilor, comunitatea LGBTQ si libertatea de exprimare.

Jadem Smith. Fata de majoritatea tinerelor vedete, Jadem Smith si-a celebrat cea de-a 21-a aniversare pe teme generozitatii. A inchiriat serviciile unui food-truck pentru a oferi mese gratuite celor fara adapost din Los Angeles.

Pharell Willliams. In discursul sau de dechidere pentru Harlem Children’s Zone Promise Academy, muzicianul a suprins promotia 2019 cu acordarea unui stagiu garantat dupa primul an de universitate.

Iar in trecut, Pharell a muncit cu diverse organizatii pentru a gasi diferite oportunitati pentru strudenti. A creat si un parteneriat cu Verizon pentru a creste accesul la tehnologii in scolile prost dotate.

Jay –Z. La fel ca o multime de alti internauti socati in fata imaginilor cu politistii care au amenintat o mama care a furat o jucarie pentru copilul sau, Jay-Z a vut sa faca un gest. A anuntat ca echipa sa, Roc Nation va suporta taxele procesului intentat contra orasului si departamentului sau de politie.

Kim Kardashian. Kim nu se focalizeaza doar pe eliberarea detinutilor, ci si pe reintegraea lor in societate. Din acest motiv, a anuntat parteneriatul sau cu Lyft, care ofera trasee gratuite unor 5000 de fosti prizonieri pentru ca acestia sa ajunga mai usor la munca.

Leonardo DiCaprio. Actorul a fost numit mesagerul pacii si a creat propria sa asociatie.

Lasă un răspuns