Puterea pietrelor asupra sănătății noastre mentale și fizice

Detii cristale sau pietre pretioase? Ti s-a intamplat vreodata sa te simti mai bine purtand spre exemplu un inel cu o piatra pretioasa cu turcoaz spre exemplu? Inca din timpuri imemoriale, Omul a fost mereu captivat de frumusetea si puterea pietrelor. In cele ce urmeaza iti propunem sa afli mai multe lucruri cu privire la efectele diferitelor cristale si pietre pretioase, recunoscute pentru proprietatile curative. Daca esti o persoana depresiva sau o persoana pesimista atunci poate ar trebui sa adopti una din pietrele de mai jos.

Piatra sangelui. Dupa cum ii indica si numele, piatra sangelui era folosita pe vremuri pentru a purifica sangele. Insa, aceasta are mult mai multe proprietati decat am putea crede, precum stimularea motivatiei si entuziasmului. Este in egala masura considerata o piatra energizanta pentru organismul nostru care tine departe gandurile negre si indoiala.

Cristalul de quartz. Stii din ce este facut cuartzul? Este facut din siliciu, acesta din urma fiind un element de pamant pe care il regasim peste tot, in special in organismul omului. Vechile civilizatii considerau cuartzul drept o piatra care permite echilibrarea corpului si spiritului. Odata ajuns in contact cu pielea, cuartzul nu doar elimina gandurile negative ci reda tonusul organismului nostru.

Citrina. Aceasta piatra denumita citrina este considerata una din cele mai puternice pietre din lume. Insa, pe langa faptul ca este puternica, este si o piatra care reprezinta fericirea si lumina. Citrina este o piatra care iti va aduce unde pozitive. Nu ai cum sa fii pesimist daca porti o bijuterie cu citrina.

Celestitul. Derivat din latinescul caelestis care semnifica celest, celestitul se remarca prin culoarea sa mai putin obisnuita, albastru si ne permite sa beneficiem de un somn odihnitor, mai ales daca acesta din urma este asezat in dormitor. Are in egala masura puterea de a elimina stresul si de a relaxa persoana purtatoare.

Carneolul are o culoare portocalie. Vechile civilizatii o foloseau pentru a atrage norocul si bunastarea asupra lor sau pentru a-si indeplini cele mai profunde dorinte. Aceasta permite eliminarea gandurilor negative, reda increderea in sine, stimuleaza motivatia si confera putere si forta.

Lasă un răspuns