Rochia cu spatele gol este cea mai trendy!

Cu un decolteu adânc în spate, rochia cu spatele gol este cea care va ajuta să ai un look plasat între senzualitate şi feminitate. Dar şi un look pudic, fermecător şi extrem de trendy.

Se pare că decolteul foarte adânc în spate, este cel mai în vogă în 2016! Un detaliu sexy care va veni cu un veritabil suflu modern pentru toate rochiţele frumoase ale sezonului estival.

În zilele însorite de vară dar şi în serile mai speciale ale sezonului estival, rochia cu spatele gol este cea care îţi permite să te dezvălui discret pentru a atrage toate privirile şi a te simţi cea mai frumoasă. Reprezintă o metodă de seducţie sugestivă, care functionează de minune.

Cu rochia cu spatele gol, niciun decolteu nu este vulgar, toate sunt delicate şi rafinate. Decolteul se poate juca cu cele mai frumoase detalii precum dantela, şireturile, mătasea fină sau broderiile pentru ca tu să fii cea mai frumoasă.

Cel mai bine ar fi să mizezi pe un model cu o lungime midi sau chiar maxi, pentru a tempera puţin latura sexy a rochiei cu spatele gol. Cu cât decolteul rochiei este mai adânc, cu atât rochia pe care o porţi ar trebui sa fie mai lungă. Rochia cu spatele gol este cea care te va ajuta să fii cea mai sexy dar şi cea mai glamour în acelaşi timp.

Poţi miza pe o rochie cu spatele gol cu un decolteu grafic, pe o rochie tip furou pentru cel mai frumos look retro-şic, pe un model cu imprimeuri şi evazat in partea de jos…

În plus, rochia cu spatele gol poate să fie cel mai bun aliat al tău atunci când vine vorba despre serile lungi de vară. O rochie lungă albă, una cu imprimeuri florale, exotice, cu buline sau în cele mai vesele culori… toate arată minunat puse în valoare de cel mai adânc decolteu.

Lasă un răspuns