Rochia tip bustieră îți va „aprinde” vara!

Rochia tip bustieră ne duce cumva cu gândul la covorul roşu, datorită aspectului său glamour şi elegant. În plus, se bucură de o anumită notorietate în rândul fashionistelor înrăite. Este cea care are o structură de corset, care dezvăluie umerii cu subtilitate şi care are un volum perfect stăpânit, pentru a-ţi pune atuurile în valoare.

La fel ca şi o armă de seducţie masivă, rochia tip bustieră este cea care se potriveşte de minune cu linia corpului, care dezveleşte umerii şi care sublimează decolteul pentru cea mai frumoasă alură.

Cum se poartă rochia tip bustieră? Decorată cu cele mai frumoase motive florale sau cu detalii etnice, rochia tip bustieră cu intonaţii poetice este cea care se potriveşte de minune cu ambianţa estivală. Se poate purta foarte simplu, alături de sandale fără toc, cu cele mai frumoase detalii precum ştrasurile, pompoanele sau ţintele. Arată cel mai bine şi alături de sandalele cu platformă.

O altă alternativă ideală- rochia tip bustieră, cea mai sexy şi cea mai glamour se poate purta foarte bine şi la un ansamblu mai rock. O geacă de piele în serile mai răcoroase de vară o vor pune cel mai bine în valoare. Sau o geacă fără mâneci şi bocanci de motociclist.

Care sunt detaliile sau culorile pe care trebuie să mizezi? Pe culorile anului, bineînţeles, rozul quartz, albastrul serenity, dar nu numai. Rochia tip bustieră arată minunat alături de cele mai frumoase nuanţe de roşu, verde mint, portocaliu, galben sau alături de cel mai frumos duo de alb şi negru. Detaliile girly precum fundiţa, volănaşele la nivelul bustului, dungile sau cele mai frumoase motive tropicale o vor pune cel mai bine în valoare.

Lungimea midi este cea mai potrivită dar şi curelele care să structureze talia. Dacă eşti mai îndrăzneaţă, poţi miza pe un mix and match de imprimeuri pe aceeaşi rochie.

Lasă un răspuns