Samsung Galaxy Note 10+ vs. Galaxy S10+ câteva diferențe majore

Anuntat la New York pe data de 7 august 2019, Galaxy Note 10+ reprezinta un amestec al celor mai bune tehnologii detinute de Samsung. Cu toate acestea, aceasta lansare survine la doar sase luni de la lansarea lui Galaxy S10+. In acest timp atat de scurt cu ce imbuntatiri a putut veni Samsung pentru noul sau telefon din gama premium? Raspunsul la aceasta intrebare il aveti mai jos.

Ecran nou Dyanmic Amoled. La Samsung, in ultima perioada, nu exista telefon nou fara ecran nou. Galaxy Note 10+ inaugureaza tehnologia Dynamic Amoled HDR10+. Drept urmare, constructorul corean amlioreaza contrastele, colorimetria si luminozitatea ecranului Galaxy S10+ (Super Amoled), deja impresionant. Constructorul reia designul lui Infinity-0 al lui S10+ si reduce putin dimensiunea (un singur sezonro foto), pozitionandu-l in centru. Galaxy Note are o diagonala a ecranului alungita, Note 10+ este dotat cu un ecran de 6,8 inchi spre deosebire de 6,4inchi pentru S10+.

Performante imbunatatite. Samsung inaugureaza Exynos 9825, noul procesor marca Samsung. Acest concurent al ultimelor procesoare de la Samsung promite performante ridicate. Cuplat la 12 GB RAM, figureaza printre cele mai echipate smartphone-uri de pe piata. Cei 12 GB RAM ar trebui sa se faca simtiti in timpul utilizarii, mai ales cand efectuam mai multe sarcini odata si folosim unele aplicatii mai grele. Folosirea simultana a aplicatiilor mai gurmande nu ar trebui sa puna nicio problema telefonului Note 10+.

Baterie mai groasa si incarcare mai rapida. Autonomia nu este unul din punctele forte ale telefonului S10+. Bateria sa de 4100 mAh nu ii permite sa depaseasca o zi si jumatate de autonomie. Galaxy Note 10+ beneficiaza de o baterie mai impozanta, de 4300 mAh. Dar, deoarece ecranul sau este mai mare, nu inseamna ca autonomia este mai buna. Incarcarea rapida are si ea parte de evolutie. Samsung promite un sistem capabil sa incarce echivalentul unei zile de utilizare in 30 de minute. Samsung a lansat un nou incarcator pe baza de inductie verticala precum Pixel Stand de la Google.

Aparate foto performante. Cu un aparat foto triplu, Galaxy S10+ se numara printre cele mai bune smartphone-uri de pe piata in ceea ce priveste camera foto. Galaxy Note 10+ reuseste sa isi egaleze rivalul in batalia numarului senzorilor foto. Pe langa cele existente deja la S10+, Note 10+ mai beneficiaza de un senzor DepthVision

One UI este mai complet ca niciodata, Samsung marcand o prima evolutie majora. Gasim o multime de functionalitati noi proprii S-Pen si nu numai.

Lasă un răspuns