Seriale trecute neobservate în 2019

Anul acesta, mai mult ca niciodata, spectatorii au fost asaltati de noutati in materie de seriale. Noi am decis sa intocmim o lista cu serialele care au trecut cam neobservate in 2019.

Ramy. Este fara indoiala noutatea cea mai reusita a anului 2019. Comedianul Ramy Youssef pune in scena tribulatiile unui tanar in varsta de 27 de ani prins la mijloc intre credintele sale musulmane si tentatiile de tot felul din jurul sau. Aceasta drama marcheaza un mare pas in materie de reprezentare. Insa, in plus, seduce prin umorul sau incorect politic si privirea plina de tandrete asupra protagonistilor sai.

Now Apocalypse. Ce poate fi mai potrivit decat o invazie extraterestra pentru a analiza comportamentele amoroase si sexuale ale milenialilor? Now Apocalypse a inceput sa fie difuzat incepand cu luna iunie a anului trecut. Ulysses si gasca sa de prieteni – Carly, Ford si Severine – se confrunta cu probleme specific adolescentine in timp ce extraterestri cu libido neobosit invadeaza strazile din Los Angeles. Serialul, anulat pe nedrept dupa primul sezon este o mica bijuterie in materie de stil si de umor.

Mrs.Fletcher. Confruntata cu sindromul cuibului gol odata cu plecarea fiului sau Brendan la universitate, Mrs.Fletcher devine pasionata de….pornografie. Isi exploreaza fanteziile, detasandu-se de rolul de mama pentru a deveni o femeie cu norma intreaga.

Mental. Difuzat incepand cu luna octombrie, Mental vorbeste despre cotidianul unei gasti de tineri, internati intr-un institut specializat. Este un serial ideal pentru adolescenti care vorbeste cu sinceritate despre tulburarile psihice.

Undone. Dificil de depasit geniul lui Bojak Horseman. Si, cu toate acestea, Raphael Bob-Waksberg recidiveaza oferindu-ne o alta bijuterie animata. In urma unui accident de masina, Alma, o femeie in varsta de 28 de ani se trezeste prinsa intr-un spatiu temporal. O distorsiune a timpului si a realitatii care ii permite sa se reintoarca la sursa principalelor sale traumatisme si la momentul disparitiei tatalui sau.

Kingdom. Era una din marile revelatii ale anului 2019. Pe data de 25 ianuarie 2019, Netflix posta online Kingdom, prima creatie originala sud-coreeana a cunoscutei platforme online. Intre drame politice, fictiune istorica si evenimente horror, dinamica dominatiei sociale a facut din Kingdom una din cele mai apreciate seriale cu morti-vii. Se asteapta sezonul cu numarul 2 de fani insa nu se stie inca daca va fi reinnoit.

L’effondrement. Imagineaza-ti ca iti lipsesc unele lucruri esentiale precum hrana si aerul de respirat. Acest scenariu devine posibil in serialul L’effondrement care exploreaza o lume la marginea haosului. In 8 episoade a cate 15 minute fiecare, acest serial de antologie jongleaza intre diferite locuri si personaje pentru a povesti mai bine pericolele supravietuirii intr-o societate in care fiecare traieste pentru el.

Lasă un răspuns