Serialul Invisible City – serialul Netflix fantastic care ne duce cu gândul la Locke & Key

In serialul fantastic Invisible City, realizat de catre creatorul celor doua parti Rio, Eric va pune piciorul intr-un univers paralel din care risca sa nu mai iasa niciodata.

Daca ti-a placut serialu Fate: Winx Saga, un serial comparat cu saga fantastica Harry Potter, ar trebui sa te uiti si la serialul Invisible City, disponibil deja pe Netflix. In acest program al lui Carlos Saldanha, caruia ii datoram si Rio sau Ice Age, il urmarim pe Eric, un tanar distrus din cauza mortii sotiei sale. Chiar daca stie foarte bine ca sotia sa a murit in cele mai bizare circumstante, va da de asemenea nas in nas cu un delfin roz esuat, o specie care inca nu a fost intalnita pe pamant brazilian.

Si dupa ce a trebuit sa faca fata acestor manifestatii mai bizare, Eric va reusi sa faca o legatura intre moartea sotiei sale si faptul ca se afla intr-un sat unde oamenii par sa locuiasca impreuna cu cele mai stranii creaturi de mii si mii de ani.

Deci Invisible City merita sau nu sa fie vazut?

La prima vedere, universul din Invisible City ne face sa ne gandim la cel din Locke & Key. Chiar daca in mod fundamental, cele doua povesti par sa fie total diferite. Au un punct in comun faptul ca trebuie sa urmarim indivizi care se confrunta cu un univers paralel de pe o zi pe alta.

Invatam deci odata cu ei sa facem fata unui nou univers fantastic care este destul de tulburator. Povestea serialului este destul de interesanta si descoperim existenta unor creaturi inspirate din mitologia braziliana. Si la fel ca si celelalte creatii ale lui Carlos Saldahna, acest serial vrea sa sensibilizeze spectatorii cu privire la unele chestiuni ecologice.

Lasă un răspuns