Spune Da pantalonilor chino!

Pantaloni indemodabili prin excelenţă, pantalonii chino sunt modelele de pantaloni must have din dreesing în această vară. Sunt pantalonii confortabili, practici, eleganţi care te vor ajuta să ai un look minunat la locul de muncă.

Deci dacă nu ai achiziţionat încă o pereche de pantaloni chino, ar fi timpul. Datorită croielii lor semi-slim, sunt cei care pot să pună în valoare orice tip de siluetă. Şi se pot purta şi la o seară mai şic, nu numai la locul de muncă. Iată cum îi poţi adopta cu stil.

Pantalonii chino în nuanţe de bej sunt alegerea perfectă pentru a merge la muncă. Datorită lor, confortul tău va fi asigurat. Poţi alerga să prinzi taxiul sau poţi să străbaţi cu dinamism culoarele birourilor de la tine de la muncă, la fel ca o veritabilă it girl sportivă. Nuanţele de bej fac din aceşti pantaloni piese vestimentare foarte sobre şi veritabile piese indispensabile din dressing.

Poţi alege o pereche de pantaloni chino cu o lungime 7/8 care îţi vor pune cu subtilitate picioarele în valoare. Dar te vor ajuta şi să fii cea mai sexy în acelaşi timp. Purtaţi cu o cămaşă cu sau fără mâneci, înnodată în talie vei fi cea mai cool şi cea mai trendy. O pereche de pantofi cu toc sau chiar nişte bascheţi sunt cea mai bună idee pentru a moderniza puţin croiala lor clasică dar şi pentru a o feminiza.

Pantalonii chino sunt perfecţi pentru o seară mai specială atunci când îi porţi alături de cele mai frumoase accesorii. Pentru un look plin de clasă îi poţi purta alături de o cămaşă din mătase uşor transparentă. O poşetă şi pantofii eleganţi cu tocuri înalte şi în culori foarte vesele pot completa de minune această ţinută glamour. Nuanţele de roz, de roşu sau galben chiar sunt cele mai potrivite.

Lasă un răspuns