Tehnica de ”a face bani” nu există

Când eram mai mic îmi doream foarte tare să fac bani. Am avut o perioadă, nu foarte de lungă ce-i drept, în care toată ziua căutam metode de făcut bani, întrebam, mă interesam, mă informam și făceam tot ce-mi stă în putință să produc bani pentru a trăi mai bine atât eu cât și persoanele din jurul meu. Eram la începutul adolescenței, toți avem nevoie de bani atunci. 🙂

Cunoscând destul de multe persoane care produceau bani mulți i-am tot întrebat ce pot să fac și eu pentru a avea bani. Da, din păcate chiar aveam impresia că există o anumită tehnică pe care să o aplici și hop, să devi bogat.

Unii mi-au explicat că nu există această tehnică și că fiecare trebuie să adapteze acțiunile pe care le face la cunoștințele pe care le are și așa mai departe iar alții mi-au dat câteva variante de afaceri pe care aș putea să le demarez pentru a face bani.

Cam ca la cursurile de economie – de făcut bani – unde nu-ți explică nimeni cum să te adaptezi ci îți dau diferite idei de proiecte pe care să le faci cu anumite sume de bani. E mai ușor ca din 300 lei să faci 1.000 decât din 0 să faci 300, asta e farmecul.

După ce mi-am descoperit într-un final potențialul, am văzut ce pot să fac și ce nu și am învățat foarte multe lucruri am ajuns în stadiul în care alte persoane să mă întrebe pe mien care-i tehnica de care mă folosesc pentru a face bani și, la fel cum mi-a fost explicat și mie de mult, le spun că asta nu există și că pentru a face bani totul depinde de ei. Nimeni nu-ți poate da o anumită înțelegere în totalitate, să zicem că-ți poate spune bazele ei însă restul trebuie să faci tu.

Lasă un răspuns