The Umbrella Academy – câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre sezonul cu numărul 2

Filmarile pentru sezonul cu numarul 2 la serialul The Umbrella Academy s-au incheiat. Iar fanii asteapta o data de difuzare pentru noile episoade. Iata pana atunci cateva lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre noul sezon.

Toate personajele se reintorc. Familia Hagreeves se va reintoarce in noul sezon, cu toti membrii sai. Trebuie sa precizam ca cei 7 frati si surori s-au adunat in ultimele momente ale sezonului cu numarul 1 pentru a impiedica sfarsitul lumii. Astfel ca, Allison (Emmy Raver-Lampman), Diego (David Castaneda), Luther (Tom Hopper), Klaus (Robert Sheehan), Vanya (Ellen Page), Number 5 (Aidan Gallagher) si Ben (Justin H. Min) revin cu totii in forta. In ceea ce ii priveste pe Hazel si pe Cha-Cha, inca nu s-a anuntat nimic in ceea ce ii priveste. Dar cum este vorba despre calatorii in timp, reintoarcerea lor nu ar fi deloc suprinzatoare. Nici cea a lui Pogo sau a lui Reginald Hagreeves.

Noi veniti. Daca este vorba despre sezon nou, putem vorbi si depre personaje noi. Netflix a confirmat aparitia unor noi 3 personaje. Prima este Rita Arya, care va avea rolul lui Lyla. Are puterile unui cameleon si poate sa fie atat imprevizibila, cat si sarcastica. Este capabila de cele mai bune lucruri, dar si de cele mai rele. Yusuf Gatewood va avea rolul lui Raymond, un lider innascut. Este inteligent, serios si are incredere deplina in el. este calduros si atent cu cei din anturajul sau si are putere de a dezarma pe oricine dintr-o singura privire. Marin Ireland va fi Sissy. Vine din Texas si este descris drept un personaj pragmatic, dar care s-a maritat de foarte tanara pentru motive nepotrivite.

Care este povestea? Si in acest caz, Netflix pastreaza secreta povestea noului sezon. Dar putem fi siguri de un lucru- poate sa fie vorba despre inca o calatorie in timp. Trebuie sa precizam faptul ca familia Hagreeves s-a intors in trecut chiar la finalul sezonului 1 datorita puterilor personajului Number 5. Va trebui deci sa ii regasim pe copii, un lucru confirmat de titlul primului episod al sezonului cu numarul 2- Right back where we started. Si daca ai citit si comicsurile cu siguranta ca vei fi surprins de directia pe care o va lua serialul. Care nu urmareste cu exactitate evenimentele din serial.

Cate episoade? La fel ca si in primul sezon, vom avea 10 episoade. Ne reintalnim deci in 2020 pe Netflix.

Lasă un răspuns