Ținute de vară – rochiile must have ale sezonului estival

Chiar dacă vremea este destul de instabilă de ceva timp încoace, asta nu înseamnă că în dressingul tău nu trebuie să se regăsească cele mai trendy și cele mai frumoase rochii de vară. Simți nevoia să îți reînnoiești dressingul? Iată care sunt modelele de rochii de vară de achiziționat neapărat.

Rochiile de vară se pot adapta oricărui stil și oricărei circumstanțe. Iar în vara anului 2016 se pot purta atât cu bascheți cât și cu cele mai frumoase sandale, foarte feminine, cu toc sau cu fără. Câteva accesorii mai colorate și gata. Ai un look perfect pentru sezonul estival.

Rochia tip furou. Numită și slip drees, este una din cele mai în vogă rochii ale noului sezon. De la cele mai simple variante în nuanțe neutre, până la cele mai excentrice, rochiile tip furou sunt cele care te vor ajuta să fii cea mai senzuală. Modelele cu bretele tip spaghettis sunt un must have al verii.

Rochia cu dungi. Da. Dungile sunt cel mai în vogă imprimeu al anului 2016, mai ales al sezonului estival. Și nu vorbim aici doar despre dungi în alb și negru. Nu. Dungile în cele mai vii și mai colorate combinații sunt perfecte pentru sezonul estival. Vor arăta de minune cu o pereche de ochelari de soare și o pălărie de paie.

Rochia metalică. Dacă vrei să porți în această var[ o piesă vestimentară mai eye-catcher, în acest caz ar trebui să mizezi pe o rochie metalică. Reflexiile aurii, albăstrii, argintii sunt perfecte pentru serile de vară.

Rochiile croșetate. Sunt perfecte alături de costumul tău de baie preferat din această vară. Alături de espadrile vei fi cea mai trendy. Poți purta orice culoare, de la albul imaculat până la cele mai vesele nuanțe și alături de cei mai frumoși șlapi.

Lasă un răspuns