Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi… unde am văzut deja actorii din serialul Euphoria?

De la Zendaya pana la Hunter Schafer, trecand si pe la Jacob Elordi sau Maude Apatow, iata mai multe despre cariera tinerilor actori care sunt de exceptie in serialul « Euphoria ».

Zendaya. Tanara americana Zendaya, naratorul si cel mai important personaj din « Euphoria », serialul fenomen pentru adolescenti, a mai jucat in productia Disney « Shake It Up ! » si « Agent K.C. ». Dar s-a remarcat cu adevarat in 2018, odata cu rolurile principale din « The Greatest Showman” si “Spider-man: Homecoming”. In 2020, va aparea in epopeea SF, “Dune”.

Jacob Elordi. Actorul Australian, Jacob Elordi, care interpreteaza rolul sportivului Nate, a inceput cariera sa de actor cu un rol mai mic, aproape trecut neobservat, in “Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar”. A mai aparut apoi in filmul produs de Netflix, “The Kissing Booth”.

Hunter Schafer. Serialul “Euphoria” este prima experienta pe ecran pentru Americanca Hunter Schafer, o transsexuala care are rolul lui Jules in serial. Este populara datorita activitatilor sale de model si pentru ca este o militanta pentur drepturile comunitati LGBT.

Maude Apatow. Maude Apatow, care are rolul lui Lexi Howard in serial, este fiica realizatorului Judd Apatow. De altfel, aceasta debuteaza in cariera de actrita in fata camerei tatalui sau, cu roluri in “Funny People” sau “Knocked Up”. In anul 2018. Maude a aparut in filmul de lung metraj, “Assasination Nation”.

Alexa Demie. Alexa Demie a debutat tot pe micul ecran, cu un rol in serialul “Ray Donovan”. A obtinut un rol si in “90’s”, prima realizare a lui Jonah Hill si a avut un rol mai mic si in “The OA”.

Sydney Sweeney. Dupa mai multe roluri in “Criminal Minds”, “Grey’s Anatomy” si “Pretty Little Liars”, Sydney, care are rolul lui Cassie, se remaca cu “In the Vault”. Apoi este din ce in ce mai populara cu rolurile din « The Handmaid’s Tale » si « Sharp Objects ».

Barbie Ferreira. Rolul din « Euphoria », cel al lui Kat Hernandenz, nu este decat a doua experienta veritabila pe ecran pentru Barbie Ferreira. Aceasta a mai jucat in « Divort », alaturi de Sarah Jessica Parker.

Algee Smith. Algee Smith, care are rolul lui Chris McKay in serial, are deja o experienta frumoasa in spate. A mai jucat in “Detroit”, sau in recentul “The Hate U Give”. Sa nu uitam ca acesta este si cantaret de R&B si hip-hop.

Lasă un răspuns